Den nutraceutiske efteruddannelse - Pharma Nord Academy inviterer komplementære behandlere på efteruddannelse indenfor ernæring og kosttilskud.

Beskrivelse

Pharma Nord Academy inviterer komplementære behandlere på efteruddannelse indenfor ernæring og kosttilskud.

Der er tale om et uddannelsesforløb, som slutter med certificering. Uddannelsen er fordelt på 5 weekender og løber over ca. otte måneder med mulighed for opstart i januar eller september. Internatet foregår på DSB’s fantastiske kursuscenter ved Knudshoved i Nyborg.

Tid til fordybelse
På en fredet tange ved DSB’s gamle færgeleje i Nyborg ligger kursusejendommen ”Kursusstation Knudshoved”. Der er vand til alle sider, og de gamle stationsbygninger er indrettet til et moderne kursuscenter. Her vil der blive plads til fordybelse og refleksion på modulerne, så det nye stof kan bundfælde sig. Om lørdagen ligger undervisningen fra kl. 10 – ca. 16. Herefter vil der være tid til at udforske tangen, trække i badetøjet, løbe en tur eller sidde i et stille hjørne og bare være. Efter middagen vil der ligeledes være mulighed for at udvide netværket, socialt fællesskab eller fordybelse. Søndag ligger undervisningen kl. 09.30 -12.00 med undtagelse af den første weekend, hvor vi starter kl. 09.00.

Undervisning i weekenden
Undervisningsmodulerne foregår primært i weekenden. Fire af de fem ophold starter lørdag morgen og slutter med frokost søndag. Det femte ophold starter søndag morgen på Knudshoved og slutter mandag eftermiddag efter et fabriksbesøg i Vojens.

Kompetent undervisning
Uddannelsen varetages af nogle af de bedste formidlere indenfor deres nutraceutiske specialer. Pernille Lund, Claus Hancke og Birgit Thalwitzer.

Uddannelsen er RAB-godkendt til 47 timer


Alt er inklusiv
I kursusprisen er inkluderet al undervisning, alle undervisningsmaterialer, fuld forplejning, overnatning i enkeltværelse samt på sidste modul: certificering og festmiddag.

Vi starter nye hold hvert halve år:

"Hold 15" har undervisning følgende dage:
Lørdag d. 15.sep. 2024
Søndag d. 16. sep. 2024
Søndag d. 6. okt. 2024
Mandag d. 7. okt. 2024
Lørdag d. 23. nov. 2024
Søndag d. 24. nov. 2024
Lørdag d. 18. jan. 2025
Søndag d. 19. jan. 2025
Lørdag d. 22. mar. 2025
Søndag d. 23. mar. 2025

"Hold 16" har undervisning følgende dage:
Lørdag d. 25. jan. 2025
Søndag d. 26. jan. 2025
Søndag d. 23. feb. 2025
Mandag d. 24. feb. 2025
Lørdag d. 26. apr. 2025
Søndag d. 27. apr. 2025
Lørdag d. 14. jun. 2025
Søndag d. 15. jun. 2025
Lørdag d. 23. aug. 2025
Søndag d. 24. aug. 2025

Kontakt os for datoerne på Hold 17. (Vi har dem klar)

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Pharma Nord ApS

Dato: 07.09.2024

Sted: Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg

Pris: 9.900 kr

RAB-timer: 47

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Alle komplementære behandlere

Underviser(e): Pernille Lund er den gennemgående underviser på uddannelsen. Hun er behandler, biopat, videnskabsjournalist, forfatter og underviser Pernille Lund. Pernilles arbejde har de fleste behandlere stødt på i form af bøger og videnskabelige artikler. Pernille er en blændende formidler og formår med masser af engagement i undervisningen at fastholde de studerende. Pernille bliver særligt rost for at formidle vanskeligt videnskabeligt stof på en måde, så alle kan være med. Hun differentierer undervisningen, så den bliver interessant for studerende på alle nødvendige niveauer. Claus Hancke er Speciallæge og en af Danmarks bedste orthomolekylære læger. Claus Hancke har gennem årtier hjulpet et utal af patienter til bedre livskvalitet ved hjælp af næringsstoffer. Claus har bl.a. grundlagt IOM-klinikken, samt undervist på lægeforeningens kurser for praktiserende læger i 10 år. Han har skrevet talrige artikler og holder stadig foredrag i ind- og udland. Claus underviser på modul 10 om interaktioner mellem lægemidler og kosttilskud samt anvendelse af best practise i klinikken. Birgit Thalwitzer er jordemoder og indehaver af jordemoder.dk. Birgit er idag et kendt ansigt i den offentlige debat, når emnet er graviditet. Birgit ses og høres ofte i medierne, hvor hun er en tydelig og dygtig formidler. Modul 13, der handler om graviditet, varetages af Birgit, og deltagerne kan her se frem til nyeste viden i behandling af kvinden/parret og barnet før, under og efter graviditet.

Tilmelding: https://www.pharmanord.dk/uddannelse