Andre alternative behandlingsformer - 50 timer

Beskrivelse

Størstedelen af alle alternative behandlingsmetoder bygger på, eller er inspireret af Traditionel Kinesisk Medicin (TCM), herunder Meridianlæren. Der er derfor et naturligt valg, at tage afsæt i TCM og Meridianlære i faget "Andre alternative behandlingsformer". Vi kalder det også "Introduktion til Alternativ Behandling".

Faget er delt i 3 moduler:

Modul 1 - hvor vi ser på de mest basale principper i TCM - Principper der genfindes i sygdoms- og kropsforståelsen i de fleste alternative behandlingsformer.
Modul 2 - hvor vi gennemgår de 12 regulære meridianer, og 2 af de ekstraordinære meridianer. Meridianerne og deres punkter finder man indbygget i en lang række behandlingsmetoder indenfor alternativ behandling.
Modul 3 - hvor vi ser på en række konkrete alternative metoder, der behandler på meridianerne og deres punkter.

Kurset er opbygget omkring Powerpoints med lyd. Pensum svarer til faget "Andre alternative behandlingsformer", der indgår i den samlede RAB basis-uddannelse.

AFSLUTTES MED SKRIFTLIG EKSAMEN MED FYSISK FREMMØDE. Der er mulighed for at tage eksamen i januar, september og april. Eksamen koster 800 kr.

Tilmeldingen er bindende, dvs. at kursusgebyret ikke tilbagebetales. Skulle du pga. sygdom eller lignende bliver forhindret i at studere i en periode, kan der indgås en aftale om pause på studiet.

Kursustype: Online kursus - annonceres til 13-08-2023

Kursusudbyder: Biopraktik og Skolen hos Pons v/Kjeld Bruun-Jensen

Dato: 13.08.2023

Sted: Kurset er online

Pris: 2995 kr.

RAB-timer: 50

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Henvender sig til alle men personer under uddannelse til alternativ behandler er primære målgruppe. For at opnå momsfritagelse og RAB godkendelse, skal man bla. have modtaget 50 timers undervisning i det, der kaldes "andre alternative behandlingsformer".

Underviser(e): Underviser er Kjeld Bruun-Jensen. Uddannet FDZ-Zoneterapeut, akupunktør, læge, ph.d. og cand. scient. san. Akupunktør fra Shanghai International Acupuncture Training Centre og Shanghai College of Traditional Chinese Medicine. Desuden diplomuddannelse fra Dansk Medicinsk Selskab for Akupunktur. Forfatter til 11 bøger udgivet på Forlaget Pons, heraf 4 bøger om akupunktur.

Tilmelding: www.biopraktik.dk