Behandling af bækkendysfunktioner

Beskrivelse

Omkring 33 % af alle rygsmerter, akutte som kroniske skal findes i pelvis (bækkenet) som den primære årsag. Mange terapeuter på alle niveauer, står ofte magtesløse eller føler ikke deres primære terapi er tilstrækkelig nok.

Alle kender efterhånden til bækkenløsning og kroniske rygsmerter, men her er der virkelig meget der kan gøres, med den rette viden.

Primært vil du lære at korrigere og oprette bækkenet vha. muskel energi teknik (MET), som anses for at være den mest effektive og blide terapiform til opretning af bevægeapparatet overhovedet. Det er en teknik, hvor klienten er aktiv med i behandlingen, ved at spænde en muskel uden der sker bevægelse. I den efterfølgende afslapnings fasen strækkes musklen og tonus (spændingen) slipper.

På kurset lærer du fysiologien omkring pelvis (bækkenet), hvilke virknings-mekanismer der gør at pelvis ”låser” eller sætter sig skævt. Du lærer en hurtig og effektiv diagnosticerings metode, som du umiddelbart vil kunne gå hjem og bruge. Du lærer, hvordan bækkenet skal oprettes ud fra hvordan det er ”låst”.

Efter endt kursus vil du virkelig kunne gøre en forskel på dine patienter der har kroniske rygsmerter.
Det er en fordel at du har en lille smule kendskab til anatomien i området, så det fortrækkes du lige læser op på området ind kursusstart.

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Helle Roed Kursuscenter

Dato: 01.12.2022

Sted: Helle Roed Kursuscenter, Majsmarken 1, 9500 Hobro

Pris: 2900 kr.

RAB-timer: 15

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: alle behandlere

Underviser(e): Jan Lasota

Tilmelding: https://www.helleroed.dk