Bliv stresskonsulent og lær ALFAkinesiologi

Beskrivelse

Bliv stresskonsulent og lær ALFAkinesiologi i 2023
13+14+15/1, 3+4+5/2 og 10+11+12/3. Fredage kl. 18-21. Lørdage/søndage kl. 9-17.
60 timer - 9.750 kr. - Herlev

På 3 weekender får du den nyeste viden om stress, samt lærer at finde årsager med en "stress- og helsetest" samt kinesiologisk testning. Tilgangen til behandling er holistisk, hvor klienten testes og behandles fysisk, kemisk=kost, psykisk og elektrisk=akupressur. På den måde behandles stressens værste symptomer med akupressur, massage, kostomlægning, ergonomi og stressfrigørelse i hjernen.

Kursusinstruktør Ole Larsen har udviklet en særlig metode til dæmpe en overaktiv Amygdala, så de intelligente pandelapper overtager kontrollen, hvorved stress og angst kan ophæves. Det sker ved at bringe klientens hjernebølger på ALFAniveau og REM-stadiet. På den måde kan fobier også fjernes, og alm. zoneterapi bliver mere effektiv.

På kurset læres også behandling af hovedpine, skuldersmerter, tennisalbue, lændesmerter og uens benlængde ud fra instruktørens bestsellerbog "Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager".

Efter uddannelsen til stresskonsulent og -behandler kan du tager 5 ekstra weekendkurser og blive Certificeret ALFAkinesiolog, der er en RABgodkendt uddannelse.

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Ole Larsen og FOF i Herlev

Dato: 13.01.2023

Sted: Herlev Bygade 92 B, 2730 Herlev

Pris: 9.750 kr.

RAB-timer: 60

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Zoneterapeuter og andre behandlere

Underviser(e): Ole Larsen

Tilmelding: www.stresskonsulent.dk/uddannelse/