Den Psykosomatiske Traumemodel - Din intelligente krop

Beskrivelse

INDHOLD
VERDENS NOK MEST PRÆCISE ANALYSEVÆRKTØJ

Møde med et stort antal syge mennesker har vist os, at denne oversigt har en fabelagtig nøjagtighed. Det er blevet gennemtestet på over 35.000 mennesker verden over, for hvilke følelsesmæssige konflikter er årsag til symptomerne. Når man kender årsagen/konflikten, bliver det meget lettere at få gang i de selvhelbredende kræfter.
Du vil gå hjem med en forståelse af, at din krop er en intelligent samarbejdspartner og ven, som kan vise dig vejen til større balance og livskvalitet.
Kurset henvender sig til alle, som er interesseret i egen og/eller andres sundhed. Den er godkendt som grundkursus til METAsundhed practitioner-uddannelsen – for dig som ønsker at gå videre!
SAMMENHÆGEN MELLEM KROP OG SIND

Vi arbejder med forbindelsen mellem krop, sind, hjerne og miljø, samt følelsesmæssige konflikter som er årsagsgivende til symptomer. Hvordan biologien anvendes i forbindelse med f.eks. kræft, astma, hovedpiner, eksem, forkølelse, tandpine, rygproblemer m.m. hvortil der kommes med praktiske eksempler.
Vi vil øve enkelte metoder til at få bagvedliggende følelser/hændelser frem, som fører til symptomer. Denne viden er et uvurderligt supplement, til traditionel behandling og andre terapiformer.
MODELLEN

Du vil lære de bagvedliggende årsager til sygdomssymptomer, med de to grundlæggende faser: STRESSFASENog REGENERATIONSFASEN også kendt som det autonome nervesystem.
Når du hører eller læser om principperne i Den Psykosomatiske Traumemodel, vil du med det samme se, hvordan du selv og andre bevæger sig igennem alle de stadier, Den Psykosomatiske Traumemodel beskriver.
Den Psykosomatiske Traumemodel bygger på en model, som giver logiske forklaringer på kroppens biologiske adfærd. Kroppen, med dens celler, forsøger hele tiden at hjælpe os ved, at tilpasse sine biologiske programmer til de situationer vi står i. Kroppen skelner ikke mellem konkrete/praktiske problemer og følelsesmæssige problemer. Det gør Den Psykosomatiske Traumemodel til gengæld, da den hjælper med at oversætte tanker og følelser til cellebiologi.
Med baggrund i Den Psykosomatiske Traumemodel og egne erfaringer, vil vi dele en oversigt over hvilke følelser/traumer/livssituationer, som kan føre til de forskellige sygdomme.

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Mygind Institute ApS

Dato: 03.10.2022

Sted: Hellerupvej 10, baghuset 2.sal, 2900, Hellerup

Pris: 2.795

RAB-timer: 14

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Alle typer behandlere

Underviser(e): Lars Mygind Linda Betsy Lauridsen Nadia Zarling Kamel

Tilmelding: www.mygindinstitute.dk