EFT Avanceret/Spirituel overbygning på basis EFT

Beskrivelse

Når du tager din EFT et skridt videre
AVANCERET EFT – SPIRITUEL EFT – er en gave til dig, der søger en forståelse for de udfordringer, der møder dig på alle planer og ønsker at supervisere dine klienter til at finde vejen hjem til sig selv.
En intens og transformerende rejse, hvor vi vel berøre en lang række andre emner undervejs, således er du godt klædt på til at tage din EFT ind i den nye spirituelle tidsalder.
EFT avanceret – også kaldet spirituel EFT – tager din basisEFT ud på en lang rejse til en dybere forståelse af de mekanismer, der træder i kraft, når du arbejder med EFT – og giver dig redskaber til at nå endnu længere og endnu dybere.

HVAD SKAL VI OGSÅ KIGGE PÅ
Her skal vi ud over en række ekstra finesser til din basis EFT kigge på: Energimedicin (Donna Eden) – herunder typebestemmelse, en større forståelse for din interaktion med dine relationer – hvilke betydning har det for dig og dine behandlinger – og hvordan kan du bruge dette ift. dine klienter.

Vi skal arbejde med regression/tidligere liv/hypnose (Brian Weiss),
Hvad er enteties – og hvordan kan de påvirke din behandling?
Soul plan readings – hvad er dit livsformål – hvad skal du lære? Få din personlige soul plan, der indvier dig i din personlige rejse? Din professionelle? Hvor er du i din proces? og hvordan kommer du videre ved hjælp af EFT
Access Consciousness – Don Miquel Ruiz m.fl. – hvad ved du, som du troede, du ikke vidste? Lær at arbejde med spørgsmålet og find vej til de svar, du allerede har, men havde glemt, du havde.

Spændende tilgange til at møde dig selv og dine klienter?
Mindful meditation
Psykometri
Energimedicin
En spirituel gave til dig

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Energipsykologi Danmark

Dato: 04.11.2023

Sted: Energipsykologi Danmark, Hjortevej 7, 4690 Haslev

Pris: 3.000

RAB-timer: 16

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Alle kan deltage. Med fordel terapeuter, der er uddannet inden for kinesisk medicin og meridianlæren.

Underviser(e): Mette Barfoed

Tilmelding: www.energipsykologidanmark.dk