EFT basis niveau 1 og 2

Beskrivelse

EFT basis niveau 1 og 2
EFT (Emotional Freedom Technique) er et enestående redskab til ALLE, der ønsker at tage aktiv del i egen forandringsproces og er for dig, der vil lære, hvordan du let kan hjælpe dig selv og andre med at slippe de begrænsninger, du kan opleve i en helt almindelig hverdag.
EFT er det meste udbredte redskab inden for energipsykologi, fordi det er let at lære og fordi det på en nænsom måde hjælper på både mentale, følelsesmæssige og kropsrelaterede problemer, ved at du kommer i kontakt med de begrænsninger og udfordringer du kan opleve at have.
EFT er baseret på traditionel kinesisk medicin, hvor det er vigtigt at skabe balance i kroppens energisystem.
På kurset lærer du grundlæggende discipliner inden for tapping og arbejdet med traumer.
EFT basis er 3 intense dage fyldt med undervisning, demonstrationer, en-til-en, arbejde i grupper, underbyggende og informative videoer.

Internationalt undervisningsmateriale og certificering
Dit undervisningsmateriale er på dansk og udviklet af EFT Founding Master Karl Dawson, der er en af Gary Graigs få EFT-mestre i verden (Gary Graig er udvikler at EFT- Emotional Freedom Technique). Dit kompendium er således obligatorisk undervisningsmateriale hos alle internationale EFT-master træner uddannet under Karl Dawson (din underviser er en af disse)
EFT basis niveau 1 og 2 gennemført hos Traumeterapeut Anna Mette Strøm Dahl, er adgangsgivende til at tage overbygningen, Matrix Reimprinting, hos EnergipsykologiDanmark v/ Mette Barfoed.

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Traumeterapeut Anna Mette Strøm Dahl

Dato: 28.10.2022

Sted: Rugbakken 11, 7840 Højslev

Pris: 2.300 kr.

RAB-timer: 24

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: alle behandlere

Underviser(e): Traumeterapeut Anna Mette Strøm Dahl, som er uddannet EFTMR traumeterapeut, METAsundheds terapeut, Ergoterapeut, Reiki master

Tilmelding: www.traumeterapeutam.net