EFT Børnekonsulent

Beskrivelse

EFT Børnekonsulent er en knivskarp overbygning på EFT basis.

Med fingeren på pulsen skaber denne visionære uddannelse ro og overblik i et kaotisk univers med støj, forventninger og kaos hos børn og unge i en hverdag, hvor alt bliver målt og vejet, hvor dårligt selvværd, social isolation og utryghed er blevet naturlige elementer i hverdagen.
Du vil blive mødt med spændende og visionære redskaber, der sporer dig ind på en helt nye måde at anskue verden, alt med udgangspunkt i EFT.
Du vil lære at skabe tryghed som nøgleperson i persongalleriet omkring barnet/den unge, og du vil som EFT børnekonsulent uddannelsen være i stand til at yde førstehjælp til børn og unge.
Vi går tæt på diagnoser og børn/unge med særlige behov; og udfordringer – angst, stress, misbrug, ADD, ADHD, særligt sensitivt sind, autisme m.m.) – men tag ikke fejl ALLE børn og unge kan profitere af disse teknikker, og der er brug for dig, til at trække trivselskortet

Dette kursus henvender sig til dig, der ønsker at gøre en forskel i en stresset, kaotisk hverdag, hvor børn og unge forsøger at holde balancen og finde fodfæste gennem uddannelsessystemet i balance med et socialt liv og et familieliv.
Brænder du for at gøre en forskel, så er EFT Børnekonsulentuddannelsen et stærkt afsæt, der skaber stærke selvbevidste børn og unge.

VIL DU UNDERVISE
Vil du undervisning, så er EFTbørneambassadøroverbygningen vejen frem, da den giver dig lov til at undervise en fuld dag. Dette er forbundet med en merudgift på 1.500 kr. - Du får udleveret 3 powerpointssystemer. Dette kursus varer en dag og ligger i forlængelse med EFT Børnekonsulentuddannelsen.

EFT-børnekonsulentuddannelsen består af en lang række ekstra redskaber til en basis-EFT;

EFT Picture Tapping Tecknique)- din underviser er uddannet i UK.

Mindful meditation – stressreduktion

On stage performance – den sikre og autentiske fremlægger

Pragmatisk psykologi

Angst

Diagnosebarnet

m.m.

Intense dage spækket med praktiske øvelser, teori og værdifulde redskaber.

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Energipsykologi Danmark

Dato: 25.03.2023

Sted: Energipsykologi Danmark, Hjortevej 7, 4690 Haslev

RAB-timer: 16

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Alle kan deltage. Med fordel terapeuter, der er uddannet inden for kinesisk medicin og meridianlæren.

Underviser(e): Mette Barfoed, CV vedhæftet, ja mange års erfaring

Tilmelding: www.energipsykologidanmark.dk