Efteruddannelseskursus i fodlæsning

Beskrivelse

Efteruddannelseskursus i fodlæsning
Formålet med kurset er at give kursisten en forståelse af, hvordan fødderne kan læses ift en klients personlighed, potentiale og følelser. Sådan så kursisten får ny viden, ny erfaring og ikke mindst et nyt perspektiv på fødderne, som hun kan få glæde af som zoneterapeut eller akupunktør.
Indholdsbeskrivelse
Kurset giver kursisten en grundlæggende forståelse af, hvad fodlæsning er og introducerer kursisten til forskellige værktøjer. Fokusområder på kurset er tæer og tåspidser. Kursusmaterialet er den lille håndbog, ”Min lille fodlæser”, som kursisten sidder med fra allerførste fodlæsning (se venligst bilag). Derudover er der et 23-siders kompendium med info, billedmateriale og øvelser (s.v. bilag). Materialet er bygget op, så det understøtter deltagerens læringsproces bedst muligt igennem tekst, fodbilleder og øvelser.
Emnerne er:
- Chakrasystemets aftegning i tæerne
- Gennemgang af følelserne i tæerne
- Betydning af føddernes størrelse
- Tåspidser: form og betydning
- Skærpelse af fodlæserens blik igennem sammenligning af fodstørrelse – måling og tegning
- Arbejde med fornemmelse og intuition i en fodlæsning

Kursustype: Online kursus

Kursusudbyder: Nana Michelsen

Dato: 28.01.2023

Sted: Sepstrupvej 63, 8653 Them

Pris: 2675 kr.

RAB-timer: 12

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Zoneterapeuter, akupunktører

Underviser(e): Om underviseren: Jeg hedder Nana Michelsen og er RAB-godkendt kranio-sakral terapeut med egen klinik i Sepstrup, Nanas behandling, som jeg har haft i 9 år. Derudover er jeg fodlæser. Det begyndte med, at fødderne at talte til mig, når jeg behandlede. For at forstå dem begyndte jeg at undre mig og fandt for 3 år siden materiale på tysk om fodlæsning af Ruediger Dahlke. Det førte videre til østrigeren og conversiologen (fodlæseren) Karin Mayr, som jeg har taget kurser hos. Derudover har jeg taget kurser hos Jane Sheehan og Mauricio Moshe Kruchik. Da der ikke findes andre end mig, der læser fødder på denne måde i Danmark, har jeg selv startet en fuldstændig ny fodlæseruddannelse op her i januar 2020. Jeg har mange års undervisningserfaring som lærer i forskellige sammenhænge og er meget glad for at undervise og formidle (se venligst min hjemmeside: https://nanamichelsen.dk/om-mig). (I har mit CV)

Tilmelding: nanamichelsen.dk