Fuldt Booket Markedsføringsforløb For Behandlere

Beskrivelse

Ved hjælp af en struktureret og velovervejet markedsføringsplan lærer du på dette kursus, hvordan du på 16 uger får skabt dig en klinik med stabilt kundeflow og øget indtjening.

Fuldt Booket kurset indeholder gennemtestet materiale, der henvender sig til behandlere der ønsker at skabe et stabilt kundeflow i deres klinik.

Du bliver undervist i hvordan du definerer din målgruppe, så du skarpt når ud til de rigtige potentielle kunder for dig via Facebook og Instagram annoncer. Dernæst vil du lære at markedsføre din klinik internt via email markedsføring, samt klinikmæssige initiativer til eksisterende og tidligere patienter.

Ydermere vil du også bliver undervist i salgspsykologi, sammensætning, prissætning og levering af behandlingsforløb. På den måde bliver man også rustet til at kommunikere med nye klienter, og tilbyde dem attraktive behandlingsforløb.

Undervisningen foregår i dit eget tempo, da det er online. Der er desuden lagt vægt på en undervisningsform i trin-for-trin guide, så du kun skal forholde dig til hver enkelt step på en overskuelig måde. Det kræver ingen tekniske kompetencer, da du lærer det hele undervejs og alting er penslet ud. Vi sætter alt teknisk sammen, og bygger hele klient tiltrækningssystemet for dig, og dette skræddersyes til at møde præcis din målgruppe, samt brandingmæssigt at reflektere din klinik.

Forløbet indeholder teori, men er i langt større grad praktisk undervisning. Du lærer altså selv, hvordan du markedsfører din virksomhed, udvikler og sælger behandlingsforløb, samt måler på indtægter og udgifter, så du kan træffe de bedste klinikmæssige beslutninger..

Har du brug for hjælp undervejs, eller har du et spørgsmål, er der tilknyttet en succes coach til dig, som du altid kan booke 1:1, samt vi har typisk 5 x ugenligt møder på Zoom, hvor man kan deltage og få hjælp til alt i klinikken.

Kursustype: Online kursus

Kursusudbyder: A. Mazin ApS

Dato: 23.08.2022

Sted: Det er online med løbende opstart

Pris: 45.000 + moms

RAB-timer: 18

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Alle manuelle terapeuter og behandlere: akupunktører, zoneterapeuter, massører, KST, kropsterapeuter etc.

Underviser(e): Alexander Mazin. Jeg har undervist 448 behandlere over de sidste 3 år, og opbygget min forretning fra 0 til +6 mil/årligt. Jeg har ikke et CV, hvis det er nødvendigt, så skriv venligst til mig, og så laver jeg et til jer.

Tilmelding: https://alexandermazin.com/hjem