Grundkursus i Healingsmassage

Beskrivelse

I en tid hvor vi konstant skal være udadvendte, være opmærksomme på andres behov og sørge for at vi passer ind i en ramme som er forhåndsdefineret, kan det være svært at bevare kontakten til sig selv. Hovedet tager over og vi forsøger at tænke os til mulige løsninger uden at lytte til kroppens signaler.

Krop og sind udgør en helhed og spændinger i kroppen vil ofte opstå som et resultat af psykiske ubalancer. På Grundkursus i Healingsmassage vil vi gennemgå hvordan de forskellige dele af kroppen hænger sammen med tilsvarende dele af psyken og hvorfor det derfor er vigtigt at fokusere på det hele menneske og ikke kun ”ælte muskler”.

Healingsmassagen kan få os fra kaos til helhed. Den er på én gang afspændende og samlende. Hele kroppen får mulighed for at drage et forløsende suk og slippe spændinger, traumer og blokeringer.

Grundkurset vil være en blanding af teoretiske oplæg og praktisk undervisning. Vi lægger stor vægt på den praktiske træning af massagen. Du vil hver dag få Healingsmassagen demonstreret med forskellige fokusområder og du vil hver dag både give og modtage en massage. Vi lægger også stor vægt på etikken og rammerne omkring massagen, så den bliver en tryg oplevelse for både giver og modtager.

Grundkursus i Healingsmassage er meget mere end bare at lære en færdighed. Det er en investering i dig selv - en mulighed for en indre personlig udviklingsrejse.
Du behøver ikke at have erfaring med massage for at deltage - der er plads til alle.

En mere fyldestgørende beskrivelse, tilmeldingsformular og øvrige planlagte kursusdatoer kan findes på www.nykilde.com/grundkursus/

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Nykilde Kurser og Behandlinger

Dato: 25.01.2023

Sted: Nabgyden 46, 5600 Faaborg

Pris: 4.800 kr.

RAB-timer: 50

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Alle

Underviser(e): Kirsten og Leif Nykilde

Tilmelding: www.nykilde.com