Holistisk kostvejleder

Beskrivelse

Holistisk kostvejleder hos Energipsykologi Danmark – Alt hvad du konsumerer, påvirker krop, sind ånd.
En selvstændig uddannelse eller et supplement til nuværende.

Enhver kostvejleder tænker holistisk, men under denne uddannelse går vi skridtet videre og introducerer dig for en masse andre vinkler/metoder at koble din uddannelse op på, som du naturligvis skal prøve på egen krop.

En holistisk uddannelse, der gør dig knivskarp i forhold til at møde forandringer, der byder sig ind disse år; stress, angst, depression – børn med diagnoser – og naturligvis også de tunge klassikere; diabetes, overvægt, hjertekarsygdomme…

Hvordan møder du klienten?
Hvad har du tilladelse til at vejlede i?
3 dages basisuddannelse i Haslev og 7 dages kost retreat på Mallorca: 50 timers undervisning – inkl. en skriftlig prøve på 2 timer efter 1. modul inkl. hjælpemidler – og en skriftlig kostvejledereksamen på 2 timer efter 2. modul – denne eksamen foregår i DK – uden hjælpemidler.
Du er velkommen til at deltage i denne uddannelse, selv om du ikke går op til endelige kostvejledereksamen. I så fald får du naturligvis ikke et holistisk kostvejlederbevis.

Basisklasse DK: Vitaminer, mineraler, urter, fedt, proteiner, kulhydrater, glykæmisk indeks, syre-base, superfoods, anti-inflammatorisk kost, biopati, frekvens, resonans, journalgennemgang. Disse 3 dage vil du lære at vejlede dine klienter i forhold til din basisviden, men vi tager også hul på ny viden på dette modul, ikke mindst i forhold til udfordrede børn og unge med eller uden diagnoser.
Undervisning vil være en vekselvirkning mellem små tests, tavleundervisning smagsprøver, øvelser, intro til redskaber/metoder, der hjælper os tilbage til homøostase; ro, balance, overskud – rydde op i et stresset sind m.m.

Overbygning – modul 2, Mallorca: 7 dage, introduktion til ayurveda, du din personlige kostplan, hand-on-processer, meditation, De 5 tibetanere, trekking. Bedste råvarer til at kreere spændende retter og måltider til disposition. Vi har alle en køkkentjans eller to under opholdet. Det plejer at være en stor succes og er en effektiv og kærlig måde, der gør dig skarp på at omsætte nye kundskaber med henblik på at vejlede klienter.
Pris: 10.000 kr. ALT inkl.; fly, ophold, forplejning på Mallorca, uddannelse, eksamen.

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Energipsykologi Danmark

Dato: 30.05.2023

Sted: Energipsykologi Danmark

Pris: 10.000 kr.

RAB-timer: 50

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Alle, der ønsker at arbejde med holistisk kost, det vil sige alt, hvad vi konsumerer fysisk som mentalt

Underviser(e): Mette Barfoed

Tilmelding: www.energipsykologidanmark.dk