Iris-analyse

Beskrivelse

Iris-analyse
Event forløb - 4 events
Iris-analyse:

På kurset får du en professionel indsigt i, hvad Irisanalysen kan. Iris (regnbuehinden) afspejler hele kroppen, og er på den måde et vindue til hele mennesket med hud, kredsløb og organer. Derfor kan et kik ind i øjet, fortælle om kroppens helbreds tilstand.

Hvad kan Irisanalysen anvendes til:
Øjets iris er en forlængelse af vores nervesystem fra hjernen, hvor sensitive nerver fra organer og væv i hele kroppen afspejler deres tilstand i form af struktur og farveændringer i iris.
Iris er ikke som et leksikon, hvor man kan slå op og se hvor mange halsbetændelser, man eksempelvis har haft, men man kan aflæse vævets tilstand i det lokale område og dermed konkludere, hvor kroppens svagheder er, eller har været.
Metoden bruges til at kortlægge kroppens ubalancer/dysfunktioner, sygdomsårsager, dårlige vaner og arvelige forhold- og dispositioner.
Irisanalysen viser, hvor problemerne er, hvordan man har det fysisk og mentalt, om der er spændinger, om udskillelsen af affaldsstoffer fungerer, samt bla. Hvordan kredsløbet fungerer.
Metoden er også velegnet til at spore sig frem til hvilke næringsstoffer kroppen har brug for.

Irisanalysen kan være et helt unikt redskab, når vi skal foretage en individuel kostvejledning og vælge de rigtige urter til vores klient.

Sammenfattet:
Du lærer blandt meget andet, hvordan du bruger Irisanalysen til at stadfæste kroppens tilstand, ud fra kropslig beskaffenhed, konstitution, dysbioser, disposition og diateser/dysfunktioner, hvilket giver bedre mulighed i forbindelse med vejledning i kost og urter m.m til de forskellige tilstande, klienten befinder sig i.
Der vil være praktisk træning med cases og på dine medstuderende – og ud fra iris billeder på tavle.

Underviser: Frede Damgaard, Ernæringsterapeut DET, Phytoterapeut. Komplementær Naturterapeut.

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Zonecollege Danmark

Dato: 21.01.2023

Sted: Håndværkerbyen 30, 2670 Greve

Pris: 4500

RAB-timer: 30

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Alle

Underviser(e): Underviser: Frede Damgaard, Ernæringsterapeut DET, Phytoterapeut. Komplementær Naturterapeut.

Tilmelding: zonecollegedanmark.dk