Japansk Lifting med akupressur og lymfedrænage

Beskrivelse

Ansigtsterapi
Japansk Lifting med akupressur er en ansigtsterapi hvor man kombinerer lymfedrænage, ansigts lignende zoneterapi, akupressur og vævsopstrammende massage i én behandling.

Behandlingsteknikker
Der vil på kurset blive benyttet forskellige behandlingsteknikker, som stammer både fra den gamle kinesisk medicin (TCM) og den japanske tankegang omkring kroppens balance samt orientalske inspireret terapi tilføjet et strejf af den osteopatiske tankegang.

Hvornår bruges teknikken
Mental og fysisk stress vil hyppigt lokalisere sig i ansigtsmuskulaturen og skabe øget muskel tonus, samt nedsat drænage fra de vigtige strukturer i og omkring ansigtet. Dette kan betyde at klienterne oplever smerter i nakke, kæbe eller hovedpiner, mens andre kan opleve søvnbesvær og tankemylder.

Fjerne spændinger
På kurset vil vi arbejde i dybden med at løsne muskler, øge lymfedrænagen og skabe neurologisk afslapning for klienten, og dermed fjerne eller forbygge ovenstående problematikker.
Energigivende behandling
Japansk Lifting med akupressur kan anbefales til klienter med en fortravlet hverdag, hvor for mange udfordringer og for lidt tid til afslapning eller mental opladning kan give anledning til problematikker. Det kan også gives som en dejlig afslappende og energi givende behandling, hvor dine klienter helt sikkert vil kunne mærke, hvordan roen indfinder sig i kroppen.

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Helle Roed Kursuscenter

Dato: 13.09.2022

Sted: Helle Roed kursuscenter, Majsmarken 1, 9500 Hobro

Pris: 2900 kr.

RAB-timer: 14

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: alle behandlere

Underviser(e): Underviser Anne Mette Krüger-Friis Meier som selv er uddannet i Japansk Lifting og arbejder som manuel terapeut og osteopat DO

Tilmelding: https://www.helleroed.dk