JAPANSK LIFTING med gua sha og cupping

Beskrivelse

Dette kursus er sammensat til både dig som allerede er behandler og som gerne vil tilbyde en ny ydelse til klienterne, og til dig som er nybegyndere og gerne vil lære at behandle. Måske du bare vil hjælpe venner og familie eller måske kan se sig selv som selvstændig behandler. Undervisningen vil åbne nye døre for den erfarende behandler som kan udvide sig praksis med en ny behandlingsform og samtidig skåne sine hænder og fingre, og den vil åbne døren for nybegyndere som gerne vil ind i den alternative og selvstændige verden.

Udover vi har fokus på det praktiske, "Hands on", det er jo et håndværk der skal indlæres, vil der også være teori omkring anatomi, meridianer og akupressurpunkter i ansigtet, hovedbund, nakke og hals.

Japansk lifting er en blid og lækker skønhedsbehandling som kan reducere rynker, rander under øjnene og mindske slapt bindevæv. Det naturlige ansigtsløft, kan man også kalde det. Her på dette kursus har jeg valgt at tilføre lidt ekstra. Jeg har i mine 9 år som japansk lifting-behandler oplevet, at rigtig mange af mine klienter er kommet med hovedpine/migræne og nakkesmerter, som aftog da jeg tilføjede brugen af akupressur, trigger punkter, Gua Sha og/eller ansigts-cupping. Den viden vil jeg gerne give videre, så den enkelte behandlere kan behandle mere bredt og selv sammensætte den rette behandling til den enkle klient.

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Camilla Eklund

Dato: 18.03.2023

Sted: Godthåbsvej 7, 3 sal, Frederiksberg

Pris: 2995,00

RAB-timer: 16

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Alle behandlere og andre interesserede

Underviser(e): Camilla Eklund, RAB zoneterapeut. Har undervist 3 år på Atwork i zoneterapeutuddannelsen samt 15 års erfaring med voksenundervisning indenfor bl.a. forflytningsteknikker, arbejdsstillinger og konflikthåndtering.

Tilmelding: www.c-zone.dk