Kinesisk øreakupunktur - modul1

Beskrivelse

Du får en grundlæggende viden om øreakupunktur.

Du lærer at behandle de gængse lidelser, folk kommer med fx gigt, muskelproblemer, smerter, hovedpine, pollenallergi, maveproblemer, underlivsproblemer m.m. Vi gennemgår nervesystemet, dermatomer og myotomer. Der afsluttes med cases.

Metoden er unik til at smertebehandle både akut opståede problemer i bevægeapparatet og også kroniske problemer, da man blot efter 30-60 sekunder efter en nål eller et kugleplaster er isat oftest har en væsentlig reduktion af smerten eller den er helt forsvundet.

For at imødekomme de klienter, der ikke vil have nåle, vil du også lære at bruge kugleplaster, der er en nænsom behandling, hvor der altså ikke stikkes.
Forudgående viden er ikke nødvendig. Kompendie, videoer og diplom medfølger.

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Vivian Birlie

Dato: 12.05.2023

Sted: Eskebakken 57, 8581 Nimtofte

Pris: 2400

RAB-timer: 21

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Zoneterapeuter, kraniosakralterapeuter, massører, biopater, fysioterapeuter, sygeplejersker

Underviser(e): Vivian Birlie: RAB-registreret i akupunktur og zoneterapi, med mange års erfaring i både undervisning og klinikarbejde. Jeg har tillige udgivet ”Skab balance i krop og sind”, Gyldendal 2020 – en guide med punkter fra zoneterapi og akupunktur samt ”Tryg og tilfreds”, Gyldendal 2018 – om hundezoneterapi og akupressur. Jeg har undervist på Den Danske Zoneterapeutskole i både zoneterapi og øreakupunktur, akupunktur og blodtypekost i perioden 2000-2013 og desuden været censor rundt om på landets ZCT skoler.

Tilmelding: www.helsehjaelpen.dk