Lær om Puls og tunge diagnose

Beskrivelse

Puls og tunge diagnoser er vigtige diagnostiske redskaber inden for den kinesiske medicin. Det kan fortælle om, hvilket problem en klient har ovenikøbet i hvilket organ. Det giver et her og nu billede af klientens tilstand, således man som behandler er klar over, hvor og hvordan man kan behandle klienten optimalt.

Alle behandlere kan lære at lave puls og tunge diagnoser på sådan en måde, at man kan bruge det i dagligdagen i klinikken med god effekt.
Mange synes det kan være svært at bruge teknikkerne, selvom der måske har været snuset til det i akupunktur– eller zoneterapiuddannelsen.

I Kina kan man på de førende akupunktur-universiteter se professorer tage pulsdiagnoser, hvorefter de kan redegøre for, at klienten har forstuvet højre ankel mindst 3 gange og mangler B12 vitamin. Det er ikke på dette niveau, du på kurset her vil lære at anvende teknikkerne.

På dette kursus her vil vi starte helt forfra og lære simple og grundlæggende metoder på, hvordan man effektivt kan bruge puls og tunge diagnoser i sin dagligdag. Vel og mærke på sådan en nem måde, at man rent faktisk vil bruge det på daglig basis. Det betyder, at på sigt vil man også blive både erfaren og meget dygtigere, og herefter kan man altid udvide sin viden med mere avancerede undersøgelsesmetoder.

På en dag vil alle altså kunne lære at bruge puls og tunge diagnose, uanset om du er akupunktør eller zoneterapeut eller måske bare interesserer dig for kinesisk holisme. Så reelt set kan det være alle typer behandlere, der kan deltage.

Underviseren er Jan Lasota, som er uddannet idrætsfysiolog og osteopat, men også har en lang uddannelse som akupunktør i klassisk kinesisk medicin fra både Danmark og Kina.

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Helle Roed Kursuscenter

Dato: 19.09.2023

Sted: Majsmarken 1, 9500 Hobro

Pris: 1700

RAB-timer: 7

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Måske mest for akupunktører og zoneterapeuter, eller hvis du interesserer dig for kinesisk holisme. Så reelt set kan det være alle typer behandlere, der kan deltage.

Underviser(e): Jan Lasota

Tilmelding: https://www.helleroed.dk