Masterclass i posturologisk praksis

Beskrivelse

Denne masterclass er tænkt som en fortsættelse af grundkurset i posturologi, og således kan alle der har taget kurset Grundlæggende posturologi, med Lars Kjeldal som underviser, deltage i denne masterclass.

For dig som er ny posturolog, vil dette kursus vise dig posturologiens anvendelse i praksis. For dig som er garvet posturolog, vil du på denne dag have mulighed for at genopfriske diagnosemodeller, skærpe din behandlingsstrategi og måske få et par fif til nye behandlingsmetoder.

På dette et-dagskursus vil der udelukkende være praktisk arbejde med posturologien. Du vil opleve Lars Kjeldal diagnosticere og behandle 4-5 udefrakommende klienter med forskellige posturologiske udfordringer.

Disse klienter er ikke før behandlet af Lars, så det vil være helt ligesom en almindelig dag i klinik praksis med nye klienter. Således vil du forhåbentlig få mulighed for at se korrektioner af fodstilling, bidstilling og samsyn denne dag.

Der vil blive brugt forskellige modaliteter til behandling som kraniosakralterapi, led mobilisering, auriculomedicin med frekvenser og farver, lateralitetsbehandling, forslag til homøopati og meget mere. Undervejs vil der være rig lejlighed for at stille spørgsmål, diskutere indsatsfokus og behandlingsstrategi.

Hvis du har en klient, som du gerne vil have udredt og behandlet posturologisk på denne dag, bedes du kontakte Lars på sms 28102035.

Er du behandler, så tæller denne dag som efteruddannelse.

Tidligere kursister udtaler:
"Lars er meget kompetent underviser" Anette Kjær Madsen
" Som altid får jeg mere ud af kurset end forventet" Lone Steen

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Helle Roed Kursuscenter

Dato: 23.09.2022

Sted: Helle Roed kursuscenter, Majsmarken 1, 9500 Hobro

Pris: 1700

RAB-timer: 7

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: For dig der har deltaget på kurset i Grundlæggende posturologi

Underviser(e): Lars Kjeldal

Tilmelding: https://www.helleroed.dk