Matrix Lydterapi

Beskrivelse

MATRIX LYDTERAPI
Alt er energi – og al energi vibrerer fra en særlig sekvens. Denne frekvens har en lyd. Det er ikke ensbetydende med, at vi kan høre den, men den er der.
Vores krop, organer muskler, sener, knogler og blod – og alt omkring os har således en specifik frekvens – dette inkluderer også vores tanker og følelser.
Når vi møder udfordringer i livet og sidder fast, kan vi tilføre vibrationer og svingninger, der uendelig blidt og uden bivirkninger kan opløse blokeringer, frigive affaldsstoffer og sænke stress niveau.

CELLEMASSAGE:
Vibrationer kaldes ligefrem cellemassage, og vibrationer, frekvens og lyd er også integreret i vores EFTMR-traumeterapeutuddannelse, men du behøver ikke tage en terapeut-uddannelse for at nyde godt af Matrix Lydterapi.
Matrix lydterapi anses dog som et naturligt supplement til traumeterapien, fordi lyd via vibrationer åbner uendelig blidt for det sårbare.
To inspirerende, magiske og dybt transformerende dage, som du efterfølgende kan integrere i dit liv på alle planer og naturligvis oplagt til dine klienter. Mange klienter er begyndt at efterspørge lydterapien, der er blidt, nænsom og uhyre effektivt - og helt uden bivirkninger.
Matrix lydterapi kan inddrages i behandling via klangskåle, syngeskåle, via stemmegafler, vægtede, ikke vægtede samt krystalstemmegafler, via gongs, trommer, zimbels…. – men det vigtigste redskab er vores egen stemme. I særdeleshed sårbare børn og unge profiterer, når vi integrerer viften af lydterapi-redskaber i vores sessioner.
Matrix Lydterapi nemt kan integreres i enhver form for behandling – ikke mindst fordi det er sjovt, let og legende.

LYD KAN FÅ TING TIL AT KOLLAPSE:
Vi kan skabe balance ved at fjerne/opløse/kollapse via specifikke frekvenser – tænk på Ella Fitzgerald, der kunne få et glas til at springe via en høj tone.
Hvad kan vi ellers fjerne, opløse, kollapse?
Tænk på vores krop, der består af vand…. Tænk på Emoto Masaru og hans billeder af vandmolekyler, og hvordan de påvirkes af lyd (positive/negative).

MOLEKYLER I SVINGNINGER:
Lyd opstår, når molekyler sættes i svingninger (vibrationer). De svingende molekyler skubber til de omkringliggende molekyler, som igen skubber til andre molekyler. Svingninger er hurtige og opfattes som en lyd/tone.
Antallet af svingninger pr. sekund kaldes en tons frekvens. Denne måles i Hz/sekund.
Interessen for lydterapi eller vibrationel medicin, som det også kaldes er i vælten i disse tider, ikke mindst fordi det etablerede system har set effekt i forhold til senfølger efter Corona, men Matrix Lydterapi er meget, meget mere:
Matrix Lydterapi er vibrationel medicin, der skaber positive forandringer i vores energetiske felt ved at bringe os tilbage fra disharmoni til harmoni.

På dette kursus introduceres du for en lang række måder til at integrere disse spændende redskaber i dit liv – og det er svært ikke at blive afhængig, for lydterapi er ganske enkelt fantastisk blid og kærlig måde at komme i kontakt med vores dybereliggende udfordringer.

Du vil over 2 intense dage lære:
En basisbehandling med klangredskaber.
Under en klangmassage vil du typisk glide ind i en tilstand, hvor du kommer ned i de langsomme hjernebølger, der er forbundet med inspiration og kreativitet, men også med dybereliggende traumer. I disse bevidsthedstilstande åbnes for mulig forløsning af traumatiske erindringer manifesteret i underbevidstheden.
Du vil lære en blid ansigtsløftning, hvor du pakkes ind i vibration – og du vil komme i kontakt med dine øjne, dine kæber, dine tanker og hele dit ansigt – ved daglig udførelse kan du opleve et blidt løft med en ny og skinnende hud, at muskler strammes, og at rynker udglattes. Hele dit ansigt vil føles levende og vibrerende, og smukke tilbagemeldinger om ro på tanker.

Du bliver introduceret til tuning forks; ganske enkelt helt uden for kategori, når vi taler om at bryde gennem en udfordring ligegyldig af hvilken karakter. Et must til særlig sensitive børn (og voksne).
Du vil lære at bruge disse redskaber til fysiske issues;
Maveproblemer, forstoppelse, knæproblemer, muskelspændinger i hele kroppen, hovedpine, kredsløbsproblemer, rygproblemer, fertilitetsproblemer…
Du vil lære at arbejde med din stemme:
At reflektere din manglende tone tilbage til dig selv.
Du vil lære, hvordan disse redskaber kan integreres mentalt, psykisk, spirituelt;
Således en spændende og givende tilgang til traumer. Stort plus til særlig sensitive, til børn med angst, til den unge, den depressive, til den PTSD-ramte – og i øvrigt til alle former for stressbehandling.

Disse redskaber bør naturligvis integreres i din klinik – men kan integreres ALLE steder – og med stor fordel i skolen, i børnehaven, hos terapeuten, i wellnessbehandlinger – der er ingen begrænsninger på denne lydbaserede medicin.
OBS. OBS. OBS. Klangredskaber kan med succes også benyttes til urolige børn, koncentrationsvanskeligheder, indlæringsvanskeligheder, og denne workshop anbefales kraftigt til institutioner, skoler, herunder specialskoler, der er “på jagt” efter blide behandlingsmetoder.

Kurset er en skøn vekselvirkning mellem teori og praksis, og du vil på egen krop mærke, hvordan såvel fysiske spændinger som psykiske ubalancer giver slip.
Det kræver ingen forudsætninger at arbejde med disse redskaber, der kan inddrages i hverdagen på alle tænkelige planer.

Jeg har valgt at inddrage stemmens kraft i klangens univers som et ekstra værktøj. Lyd kan gennemtrænge enhver substans, sætte molekyler i bevægelse og forløse negative følelser eller traumatiske oplevelser, der ligger gemt på celleplan. Mit første møde med stemmens energi var hos den svenske sangerinde Marie Bergman for 12 år siden.

Du bliver aldrig færdig med at arbejde med lyd, frekvens og vibration.
Dette kursus er også en del af den store EFTMR-traumeterapeut-uddannelse. Udløser RAB points.
“Da jeg under min uddannelse oplevede at modtage klang for først gang, gik jeg durk ned i en tilstand af vished og eksistens, jeg ikke kan beskrive med ord.” Jobina Jansson, EFTMR-traumeterapeut-studerende.
OBS. Matrix Reimprinting, avanceret lydterapi er en mulighed til dig, der vil mere lyd. Ved tilmelding til denne klasse samtidig, er det muligt at deltage alle 4 dage for 4.000 kr.

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Energipsykologi Danmark

Dato: 13.05.2023

Sted: Energipsykologi Danmark, Hjortevej 7, 4690 Haslev

Pris: 2.500 kr.

RAB-timer: 16

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Alle kan deltage. Med fordel terapeuter, der er uddannet inden for kinesisk medicin og meridianlæren.

Tilmelding: www.energipsykologidanmark.dk