Matrix Reimprinting practitioner - basis traumeterapeutkursus - Mallorca

Beskrivelse

På opfordring gentager vi vores Matrix Reimprinting practitioner kurser på Mallorca. Det er påkrævet, at du har deltaget i EFT basis kursus 3 dage for deltagelse.

At arbejde med Matrix Reimprinting på Mallorca, hvor vi så vidt muligt inddrager naturen i vores undervisning og traumeterapiuddannelse er en helt unik oplevelse, og kursister vender tilbage gang på gang efter at have deltaget på denne magiske udviklingsrejse, hvor vi graver dybt ned i vores overbevisninger og beslutninger og får transformeret.

Du lærer at inddrage Matrix Reimprinting traumeterapeutmetoden i første omgang i dit eget liv, og i løbet af denne uge får du skabt et overblik over, hvor transformerende metoden er til at skabe forandring; let, elegant og særdeles blidt. Matrix Reimprinting er en traumeterapimetode, der arbejder i let hypnagog tilstand, vi arbejder således med underbevidstheden og skubber det bevidste sind blidt til side. Mere info på hjemmesiden.

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Energipsykologi Danmark

Dato: 08.06.2023

Sted: Energipsykologi Danmark 3 basis dage EFT i Haslev - 7 dages overbygning på Mallorca

Pris: 10.000

RAB-timer: 32

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Alle kan deltage. Med fordel terapeuter, der er uddannet inden for kinesisk medicin og meridianlæren.

Underviser(e): Mette Barfoed, har undervist i mange år i Matrix Reimprinting

Tilmelding: www.energipsykologidanmark.dk