Matrix Reimprinting practitioner-kursus - basis traume kursus

Beskrivelse

Matrix Reimprinting er til dig, der ønsker at integrere traumeterapi i din klinik. Matrix Reimprinting er en knivskarp metode til at arbejde med overbevisninger og beslutninger, der så at sige skaber grundstenen for vores personlighed.

Under en behandling regredierer din klient, og du lærer at lade din klient navigere i et trygt miljø via Matrix Reimprinting teknikken. Her når din klient ofte ned i thetatilstand, samme bevidsthedstilstand som under en dyb meditation/hypnose. Matrix Reimprinting er ikke taleterapi, men teknikker, og du vil som under EFT basis, der er påkrævet for deltagelse på denne traumeterapioverbygning på EFT, lære at arbejde på en lang række specialområder såsom relationer, pengeforhold, fødsel, tidligere liv, stress, angst Matrix Reimprinting inddrager epigenetik, kvantefysik, morfiske felter, Loven om tiltrækning - og neuroplasticitet gør sig gældende, så din klient får mulighed for at transformere fysiske og psykiske udfordringer.

Disse 4 dage gør dig ikke til en erfaren behandler, men giver dig en robust basisviden. De nye kundskaber skal pudses og øves, så du via øvelse og byttesessioner får den erfaring, der vil gøre dig til en dygtig Matrix Reimprinting practitioner. Matrix Reimprinting er sammen med EFT grundpillen i EFTMR-Traumeterapeut-uddannelsen, der udbydes hos Danske Terapeuter. Din underviser er Skandinaviens eneste underviser i Matrix Reimprinting. OBS: Bemærk særpris ved tilmelding til EFT og Matrix Reimprinting samlet.

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Energipsykologi Danmark

Dato: 25.02.2023

Sted: Energipsykologi Danmark, Hjortevej 7, 4690 Haslev

Pris: 5.500 kr. - Intropris til Danske Terapeuter: Ved tilmelding til dette kursus sammen med EFT basis d. 29., 31., 31.10 er samlet pris 5.500 kr. OBS: Kun disse datoer!

RAB-timer: 32

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Alle kan deltage. Med fordel terapeuter, der er uddannet inden for kinesisk medicin og meridianlæren.

Tilmelding: www,energipsykologidanmark.dk