Matrix Reimprinting practitioner-kursus - basis traume kursus

Beskrivelse

Har du forsøgt at tænke dig ud af dine udfordringer? Forsøgt at tale dig rask?

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med Matrix Reimprinting, så læs her:

Er tiden inde til at få ryddet ud, ryddet op og få transformeret dybe sår, traumer, overbevisninger, og givet plads til DIG?

Verdens bedste traumeterapeutiske metode?

Det er, hvad mange kursister mener – og der er noget om snakken faktisk så meget, at Matrix Reimprinting nu en del af en sundhedsfaglig grunduddannelse i DK.

Start blidt, prøv dine første spæde skridt med EFT basis, der er påkrævet for deltagelse på Matrix Reimprinting og bliv skarp på DIG – herfra kan du bygge til, hvis du vil mere. på Matrix Reimprinting specialer - eller måske blive EFTMR-Traumeterapeut, vores uddannelse under Danske Terapeuter. Når vi arbejder med Matrix Reimprinting arbejder vi os kærligt ned i underbevidstheden, hvor alle svar ligger. Svar, der er relateret til overbevisninger skabt i et traumatisk øjeblik, og som stadig spiller, stadig fastholder os, stresser os, som gør os bange, deprimeret, bekymrede, vrede etc., og til sidst bryder kroppen sammen; angst, stress, depression, allergi, fobi og andre alvorlige tilstande manifesterer sig.
Disse 4 dage gør dig ikke til en erfaring behandler, men giver dig en robust basis-viden. Dine nye kundskaber skal pudses og øves, så du via øvelse og byttesessions får den erfaring, der vil gøre dig til en formidabel traumeterapeut.

OVERBEVISNINGER OG BESLUTNINGER
Du vil lære, hvordan du får adgang til information i din underbevidsthed, der giver dig mulighed for at transformere overbevisninger, som har låst dig fast – måske hele dit liv. Beslutninger , du har levet dit liv efter på basis af dine overbevisninger, kan slippes, ændres til nyt.

Matrix Reimprinting vokser støt herhjemme og i resten af verdenen, fordi metoden er blid, hurtig og effektiv - dette er ikke taleterapi, og netop dette gør mange klienter særdeles trygge, ikke mindst børn og unge, der tidligere har været i lange forløb hos fx psykolog

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Energipsykologi Danmark

Dato: 30.09.2023

Sted: Energipsykologi Danmark, Hjortevej 7, 4690 Haslev

Pris: 5000 kr.

RAB-timer: 32

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Alle kan deltage. Med fordel terapeuter, der er uddannet inden for kinesisk medicin og meridianlæren.

Underviser(e): Mette Barfoed

Tilmelding: www.energipsykologidanmark.dk