Matrix Reimprinting practitioner-kursus - basis traume kursus

Beskrivelse

Matrix Reimprinting er en overbygning på EFT basis .
Matrix Reimprinting, er en gamechanger inden for traumeterapien og en knivskarp metode til at arbejde med overbevisninger og beslutninger – der så at sige skaber grundstenen for vores personlighed.
Under en behandling regredierer din klient, og du lærer at lade din klient navigere i et tryg miljø via Matrix Reimprinting teknikken.
Din klient vil således under en Matrix Reimprinting session nå ned i theta-tilstand, samme bevidsthedstilstand som under meditation/hypnose.
Matrix Reimprinting er ikke taleterapi, men teknikker, og du vil som under EFT lære at arbejde med en lang række specialområder, så du efterfølgende kan være inspireret til at specialisere dig.
Matrix Reimprinting, der bl.a. inddrager epigenetik, kvantefysik, morfiske felter, Loven om tiltrækning – og neuroplasticitet gør sig gældende, så din klient får mulighed for at transformere fysiske og psykiske udfordringer.
Disse 4 dage gør dig ikke til en erfaring behandler, men giver dig en robust basis-viden. Dine nye kundskaber skal pudses og øves, så du via øvelse og byttesessions får den erfaring, der vil gøre dig til en formidabel Matrix Reimprinting practitioner.
Matrix Reimprinting er sammen med EFT grundpillen i EFTMR-Traumeterapeut-uddannelsen. Din underviser er Skandinaviens eneste underviser i Matrix Reimprinting.

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Energipsykologi Danmark

Dato: 26.11.2022

Sted: Energipsykologi Danmark, Hjortevej 7, 4690 Haslev. Overnatning er mulig.

Pris: 5.000 kr. - Intropris til Danske Terapeuter: Ved tilmelding til dette kursus sammen med EFT basis d. 29., 31., 31.10 er samlet pris 5.500 kr. OBS: Kun disse datoer!

RAB-timer: 32

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Allle kan deltage, dette kursus er et oplagt kursus til dig, der allerede har klienter og ønsker at inddrage Matrix Reimprinting, der er kendt som "guldægget" inden for moderne traumeterapi. EFT basis er påkrævet for deltagelse.

Underviser(e): Mette Barfoed

Tilmelding: www.energipsykologidanmark.dk