Meridianbalancering med akupunktur 1

Beskrivelse

Meridianbalancering er en fantastisk teknik til at smertebehandle med akupunktur. Metoden er særdeles ligetil, letforståelig og letanvendelig, og kurset giver en enestående indsigt i hvordan vores meridiansystem virker.

I løbet af kurset vil du som kursist opdage den dybe indre logik i hvilke punkter der kan behandle hvad. Således er det ikke et spørgsmål om at lære punkter udenad, men at få den overordnede dybe forståelse af meridianernes virkemekanisme.

Smertelindring med akupunktur bliver herefter legende let! Du vil herefter med den største selvfølge kunne finde det punkt, der bedst lindrer dine klienters smerter!

Kurset er opbygget med vægt på praktisk arbejde, og derfor er færdighederne fra kurset klar til at blive brugt dagen efter i klinikken!

For at deltage på kurset skal du være akupunktør, da teknikken kræver, du har akupunkturens grundviden med dig. Meridianbalancering er en noget anderledes måde at gribe behandlingen an på, end du tidligere har lært som akupunktør.

Underviser Lars Kjeldals baggrund for at undervise i dette emne er, hans akupunkturuddannelse i Traditional Chinese Medicine samt videreuddannelse hos forskellige mestre i København, Berlin, Paris, Wien og London.

Tidligere kursister udtaler:
"Super godt kursus med en rigtig god dialog elev - underviser imellem, godt levende og livsbekræftende"
"Super godt kursus , som sædvanlig, når Lars underviser" Anette Laursen
"Tusinde tak for super service via mailtilmelding, under kurset og stor cardo til Lars for at gøre det dejligt uhøjtideligt "Spiseligt" og ikke mindst sjovt." Pia Granfeld
"Dejligt humoristisk undervisning, god stemning og let forståeligt. Er sikker på jeg vil bruge, hvad jeg har lært." Lene Christensen

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Helle Roed Kursuscenter

Dato: 16.11.2022

Sted: Majsmarken 1, 9500 Hobro

Pris: 1700

RAB-timer: 7

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Kursus for akupunktører

Underviser(e): Lars Kjeldal

Tilmelding: https://www.helleroed.dk