Metasundhed - grundkursus

Beskrivelse

ANALYSEMODELLEN TIL ALLE, DER VIL FORSTÅ, HVAD KROPPEN PRØVER AT FORTÆLLE OS - Et fantastisk supplerende redskab til enhver terapeut
Er du i dit rette element – eller holder du fast i “overvægten?”
Har du hævede poser under øjnene, især om morgenen?
Har du været gennem utallige slankekure, – og lige lidt hjælper det?
Hæver du op i ben, ankler, hænder?
Har du forhøjet blodtryk?
Lider du af hovedpine eller migræne?
Sveder du om natten?
Vil du gerne forstå dine symptomer?
Finde den bagvedliggende årsag?
Så er dette kursus noget for dig?

Metasundhed er i al sin enkelthed en analysemodel, du kan integrere i dit liv.
Du behøver ikke at være behandler, terapeut eller fagperson for at være nysgerrig på krop-psykesammenhæng og hvad, det er, din krop fortæller dig.
Ikke desto mindre er Metasundhed en stærk analysemodel, der med stor succes kan inddrages i enhver behandling og terapi.
En model, der giver dig en større forståelse for et ubehag, eventuelle symptomer, og hvordan de kan transformeres.
Lær at identificere de forskellige sygdomsaspekter, konflikter, symptomer; stressfase/regenerationsfase, organer/hjernelag, mikroorganismer…

Skal du bruge Metasundhed professionelt – er Metasundhedsanalysen et skarpt værktøj, der kan transformere din klients mindset, det vil sige, den måde din klient opfatter sig selv og verden.

Metasundhed kobles ofte sammen med EFT og Matrix Reimprinting, der som kombi-model er helt unik i forhold til transformation af traumer – hvor Matrix Reimprinting er en game changer inden for moderne traumeterapi.

Din underviser har arbejdet med Metasundhed siden 2012 og er certificeret META-Health Foundation Trainer samt certificeret META-Health Modality Trainer under META Health International. Din underviser er ligeledes Skandinaviens eneste Matrix Reimprinting Trainer og er ligeledes EFT Master Trainer.

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Energipsykologi Danmark

Dato: 15.04.2023

Sted: Energipsykologi Danmark, Hjortevej 7, 4690 Haslev

Pris: 1.800

RAB-timer: 16

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Alle kan deltage. Med fordel terapeuter, der har anatomi, fysiologi, patologi samt psykolog med sig

Underviser(e): Mette Barfoed

Tilmelding: www.energipsykologidanmark.dk