Nakke/ whiplash (piskesmæld) og hovedpine

Beskrivelse

Nakke/ whiplash også kaldet for kursus i piskesmæld har kørt igennem mange år. Kurset fået en stor opdatering, hvor de nyeste forsknings og behandlingsresultater også er blevet medinddraget i kurset.

Kurset giver dig en meget grundig viden og en forståelse for, hvad piskesmældslæsion er for en størrelse.

Teknikkerne der læres, kan også bruges på andre nakkeudfordringer end piskesmæld f.eks. nakkerelateret hovedpine.

Du vil lære at undersøge og bruge en fast behandlingsprotokol, som du kan bruge fremadrettet med stor effektivitet på kroniske piskesmældspatienter.

Mange terapeuter støder næsten dagligt på denne patientgruppe som har været ude for en trafikulykke og slået deres nakke.

Heldigvis kommer de fleste patienter ret hurtigt over piskesmældslæsion, men en gruppe på omkring 10% lider af kroniske symptomer som næsten er invaliderende.

Den behandlingsprotokol som du lærer på kurset, vil kunne afhjælpe omkring 75% af alle de kroniske whiplash patienter. Hvis du ikke vil kunne afhjælpe dem helt, så vil du kunne dæmpe mange af symptomerne.

Du vil lære nogle enkle men effektive massage teknikker, MET (muskel energiteknik), udspændingsteknikker, ART (active release technique), der er en teknik der kan få musklernes hypertonus ned.
Disse teknikker anvendes på stort set alle klienter med nakkeproblemer og nakkerelateret hovedpine, eller har en stiv nakke (kontorsyndrom).

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Helle Roed Kursuscenter

Dato: 12.09.2023

Sted: Majsmarken 1, 9500 Hobro

Pris: 2900 kr.

RAB-timer: 15

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: alle behandlere

Underviser(e): Jan Lasota

Tilmelding: https://www.helleroed.dk