Øreakupunktur del 3 Farve og frekvenskursus

Beskrivelse

Dette kursus er efterfølgeren til kurset ”Øreakupunktur del 2”. For at deltage på kurset her, skal du have deltaget på det foregående kursus.

På dette kursus går vi videre fra hvidlystesten, og det er derfor vigtigt at du kan lave en hvidlystest og er fortrolig med VAS pulsen inden dette kursus.

Her kommer vi til at arbejde med farvernes og frekvensens betydning for auriculomedicinen. Du lærer at lave et fotogram, en væsentlig udvidelse af hvidlystesten, der fortæller dig om kroppens grundlæggende ubalancer, hvor vi fraktionerer det hvide lys op i hele spekterets farveskala.

I første omgang vil vi dog beskæftige os med farverne A, B,C,D,E,F,F og L.

For at arbejde med farverne skal du have en lommelygte med hvidt lys samt et sæt farvefiltre fra A til L ELLER Luminus med farveskive for farverne A til L ELLER en Microlight

På frekvensdelen af kurset begynder vi for alvor at kunne diagnosticere og behandle ALT i kroppen. Vi arbejder med frekvenserne, hvor de naturligt hører hjemme i kroppen, og hvilke ubalancer de afslører.

For arbejde med frekvenser skal du have en GL+, GIR30 eller en Microlight.

Du kan efter kurset undersøge langt de fleste specifikke ubalancer et givent sted i kroppen, og behandle med netop det, som det givne sted behøver!

Her bliver behandlingerne for alvor skræddersyede, kreative og YDERST effektfulde!

Det er vigtigt at du inden kurset er fortroligt med hvidlystesten og VAS pulsen

Velkommen ind i auriculomedicinens forunderlige verden!

Tidligere kursist udtaler: "Lars er en af de bedste undervisere jeg har haft. Og det var også gældende her på øreakupunktur 3. Han evner at gøre emnet let forståeligt og brugbart. Der er meget praktik, hvilket giver en sikkerhed i at gå i klinikken og bruge det med det samme. Det er et højt fagligt - og pædagogisk - niveau.
Jeg har efterhånden fulgt en del af Lars' kurser, som alle går hånd i hånd, til en harmonisk, grundig og effektfuld behandling af klienten. Og så er det i øvrigt den bedste behandling jeg nogensinde selv har fået". Sanne Marie Andersen
" Dejligt med god tid til at få prøvet teorien. Tak for et godt kursus - det gælder det bare om at huske det.. " Hans Eyvind
"Lars er bare den bedste underviser. Han er super godt til at forklare og vise det" Anette

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Helle Roed Kursuscenter

Dato: 25.10.2022

Sted: Helle Roed kursuscenter, Majsmarken 1, 9500 Hobro

Pris: 4350

RAB-timer: 21

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: For dig der har deltaget på kurset ”Øreakupunktur del 2”

Underviser(e): Lars Kjeldal

Tilmelding: https://www.helleroed.dk