Øreakupunktur - test for fødevareintolerancer

Beskrivelse

Test for fødevareintolerancer 2 dage

Kursus for dig der har deltaget på øreakupunktur del 2 med Lars Kjeldal som underviser.

På dette kursus lærer du at teste for fødevareintolerancer efter hvidlystesten. Alle fødevarer kan testes på klienten. Vi bruger VAS-pulsen for at vurdere klientens reaktion, derfor skal du have været på øreakupunktur 2 hos Lars Kjeldal for at deltage.

Fødevareintolerancer påvirker ofte fordøjelsen og kan komme til udtryk som f.eks. kvalme, forstoppelse, løs mave, oppustethed og mavesmerter. Men de kan også vise sig som hovedpiner, eksem, træthed, koncentrationsproblemer, sygdomsfølelse og manglende energi.

Mange der mistænker, at der er fødevarer de ikke kan tåle, har fået lavet allergitest/ priktest på sygehuset. Denne test afslører som regel kun deciderede allergier, og ikke det vi kalder for intolerancer. Intolerancer er langt sværere at opdage, fordi reaktionerne kan vise sig alt fra timer til dage efter den pågældende fødevare er indtaget. Derfor er denne test, RAFT testen, et uundværligt værktøj til dig der gerne vil hjælpe din klient videre med kostanbefalinger.

På kurset vil du både kunne teste med fysiske fødevarer og fødevarer i homøopatisk form. Vi vil diskutere hvad fordelene er ved begge dele. Der vil også blive gennemgået forslag til styrkelse af fordøjelsen. Hvis du har specielle fødevarer, medicin eller kosttilskud, som du er i tvivl om hvorvidt du kan tåle, så kan du medbringe dem på kurset.

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Helle Roed Kursuscenter

Dato: 01.11.2022

Sted: Helle Roed kursuscenter, Majsmarken 1, 9500 Hobro

Pris: 2900

RAB-timer: 14

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: For dig der har deltager på øreakupunktur del 2

Underviser(e): Lars Kjeldal

Tilmelding: https://www.helleroed.dk