Sygdomslære - 100 timer (100 % E-learning)

Beskrivelse

Sygdomslære 100 timer (100% E-learning). Faget hvor du lærer om de mest almindelige sygdomme og om processerne i den syge krop. Vi har løbende optagelse af studerende, så hvis du tilmelder dig i dag, kan du starte i løbet af 1-2 dage. Pris kr. 3.995,- (100% e-learn).
Markedets måske mest visuelle e-learn tilbud med dansksprogede videoer og masser af dias med billeder og lyd. Og underviser er forfatteren selv - nemlig Kjeld Bruun-Jensen læge, ph.d. – der også er uddannet FDZ-Zoneterapeut og Akupunktør. Pensum afgrænses af den kendte bog "Sygdomslære, på en anden måde" af Kjeld Bruun-Jensen.
Faget sygdomslære som 100% e-learning kan indgå i en RAB-godkendelse
Din adgang til e-learn platformen varer 8 mdr. Adgangen er kun til personligt brug og må ikke overdrages til andre. Du kan altså ikke videresælge kurset. Materialet må ikke anvendes/vises i grupper og forsamlinger. Skulle du pga. sygdom eller lignende bliver forhindret i at studere i en periode, kan der indgås en aftale om pause på studiet.
Få mere information på www.biopraktik.dk. Du er også velkommen til at ringe på 8818 8818 el. 6262 2929.

Kursustype: Online kursus - annonceres til 13-08-2023

Kursusudbyder: Biopraktik - Skolen hos Pons v/ Kjeld Bruun-Jensen

Dato: 13.08.2023

Sted: Kurset er online

Pris: 3.995 kr.

RAB-timer: 100

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Henvender sig til alle, men personer under uddannelse til alternativ behandler er primære målgruppe. For at opnå momsfritagelse og RAB godkendelse, skal man bla. have modtaget 100 timers undervisning i "Sygdomslære"

Underviser(e): Underviser er Kjeld Bruun-Jensen. Uddannet FDZ-Zoneterapeut, akupunktør, læge, ph.d. og cand. scient. san. Akupunktør fra Shanghai International Acupuncture Training Centre og Shanghai College of Traditional Chinese Medicine. Desuden diplomuddannelse fra Dansk Medicinsk Selskab for Akupunktur. Forfatter til 11 bøger udgivet på Forlaget Pons, heraf 4 bøger om akupunktur.

Tilmelding: www.biopraktik.dk