Toyohari, Japansk Akupunktur, efteruddannelse for RAB akupunktører

Beskrivelse

Den europæiske afdeling af Toyohari Association tilbyder
det første internationale Toyohari træningsprogram i Danmark

TOYOHARI - JAPANSK NÅLETERAPI
Over otte weekender, tyve dage, 150 timer,

Instruktører Stephen Birch, Junko Ida, Joke Bik-Nowee, Marian Fixler, Sue Pready, Anja Stiehle, Miguel Angel Cabrer Mir, Neil Scott-Kiddie, Ramin Khaknegar-Moghaddam, Sascha Gröbe, Nicolas Hüppelshäuser, Lars Schuster


Toyohari er en form for Keiraku Chiryo - japansk meridianterapi. Det er et teoretisk simpelt, men teknisk sofistikeret komplet akupunktursystem. Den adskiller sig fra de fleste andre former for akupunktur ved, at den bruger en mere delikat behandlingsmetode, hvor der lægges større vægt på brugen af pulsdiagnose og palpationsevner. Toyohari Association har udviklet helt unikke trænings- og undervisningsmetoder, der kan fremskynde indlæringen af færdigheder, som normalt tager mange års praksis at udvikle. Mange, der har studeret Toyohari-stilen med akupunktur, har rapporteret, at det er mere som det, de troede, de skulle studere på grunduddannelsen.

Toyohari Association blev grundlagt i 1959 og udviklede sig ud fra meridianterapi.
Toyohari Association begyndte som en forening dedikeret til japansk meridianterapi for blinde studerende og praktikere. I dag omfatter det både seende og blinde udøvere. Mange af foreningens seniorinstruktører er blinde og har betydelig klinisk erfaring. Toyohari undervises i Japan som en post-graduate uddannelse på 20 dage over to år. Instruktion i Japan gives gennem de højt organiserede, akademiske og praktiske kliniske træningsmetoder for seniormedlemmer af foreningen, ved at bruge "Kozato-studiemetoden". Den europæiske afdeling af Toyohari Association ("EBTA" forkortet) har udviklet et træningsprogram, der følger det Tokyo-baserede program. Den tidligere formand for foreningen, Kodo Fukushima, skrev en bog tilgængelig i engelsk oversættelse: "Meridian Therapy", som er påkrævet læsning for dette program. Bogen er sammen med handouts, sølvnåle og en forgyldt teishin (en af de klassiske 9 nåle fra Nan jing) inkluderet i prisen for programmet.

Gennemførelse af dette 150-timers program giver deltageren ret til at blive medlem af Toyohari Association gennem en af dens europæiske afdelinger og blive en registreret Toyohari-udøver. På nuværende tidspunkt er der syv afdelinger: hollandsk, britisk, tysk, dansk, schweizisk, spansk, portugisisk og israelsk, med medlemmer i ni andre lande. Det primære formål med filialerne er at fremme og forbedre kliniske færdigheder ved at tilbyde løbende studiemuligheder både i Branch-studiegrupper og studiesessioner med seniorinstruktører i Japan og Europa.
Den europæiske afdeling af Toyohari Association (EBTA) er blevet etableret for at give strukturen for disse uddannelsesmuligheder. Ved fuldførelse af kursus vil deltagerne modtage et certifikat underskrevet af EBTA og foreningens hovedkvarter i Tokyo og derefter være i stand til at blive medlem af Toyohari Association gennem en af EBTA-afdelingerne.

Princippet blandt de teknikker, der anvendes i Toyohari-systemet er:

- Diagnose: fokuserer især på pulsdiagnose og berøringsdiagnose.

- Behandling: blid toniseringsteknik (hoho); forskellige dræningsteknikker; harmoniseringsteknik (waho); "kontakt" nåleteknikker (sanshin); varmende moxa (chinetsukyu), direkte moxa (okyu), cupping (kyukaku), specialiseret behandling af nakke- og lyskeregionerne for at lindre symptomer (naso & muno), specialiseret brug af de ekstraordinære kar (kikei), specialiseret brug af middag-midnat metode (shigo).

- Deltagere vil forbedre deres puls og taktile diagnostiske og vurderingsfærdigheder betydeligt.

- Deltagere vil også udvikle en større følelse af qi-følsomhed ved at anvende Toyohari nåle-teknikker.

- Deltagere vil lære en række metoder, der er specifikt rettet mod at lindre symptomer.

- Deltagere vil være i stand til at deltage i igangværende studiegrupper ved at blive medlem af Toyohari Association.

Programmet vil blive undervist på let forståeligt engelsk. For hver undervisnings dag vil der være minimum to instruktører til at overvåge den praktiske træning, hjulpet af uddannede toyohari udøvere som assistenter. Over 60 % af programmet er praktisk øvelse af de forskellige metoder og teknikker.

Beliggenhed: Holme Bygade 16, 8400 Ebeltoft

2023:
8.-10. september (3 dage)
6.-8. oktober (3 dage);
11-12 november (2 dage)
2024:
13.-14. januar (2 dage);
16.-18. februar (3 dage);
16-17 marts (2 dage);
12-14 april (3 dage);
25-26 maj (2 dage) i alt 150 timer

For at sikre maksimal praktisk træning vil antallet af deltagere være begrænset til 21. Vi forventer, at programmet fyldes hurtigt, så det frarådes at forsinke ansøgningen, da ansøgninger vil blive taget efter først-til-mølle-princippet. Du skal have gennemført et uddannelsesprogram i akupunktur og være RAB-akupunktør.

PRIS Inklusive:
• kaffe/the snacks
• Fukoshima Kodo’s grundbog i Toyohari
• Handout til hver undervisnings dag
• sølvnåle der anvendes til toniserende teknikker
• Forgyldt teishin

3.300 €, hvis du vælger at betale over 7 rater

3.000 € ved fuld betaling inden 1. juli 2023.

For at ansøge og tilmelde dig programmet bedes du udfylde og sende ansøgningsskemaet OG betale ved bankoverførsel, et ikke-refunderbart depositum på 300 euro.

Overnatning på stedet til rimelige omkostninger er tilgængelig, kontakt Lars Schuster: schuster@akupunk-tur.dk

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Lars Schuster

Dato: 08.09.2023

Sted: Holme Bygade 16, 8400 Ebeltoft

Pris: 3000 €

RAB-timer: 150

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: RAB Akupunktører

Underviser(e): der er mange undervisere men bla. Stephen Birch Phd, , Ms. Junko Ida, Lars Schuster

Tilmelding: www.akupunk-tur.dk