Traumeterapi: Matrix Reimprinting Mallorca

Beskrivelse

Matrix Reimprinting er flyttet til Mallorca dette forår.
Undervisning således intensiveret, da vi inddrager naturen på alle planer og nyder godt af hinandens selskab. En transformerende oplevelse på alle tænkelige planer.

Energipsykologi Danmark inviterer dig til at deltage på vores 17. hold siden september 2016.
MATRIX REIMPRINTING FÅR RYDDET OP
Har du forsøgt at tænke dig ud af dine udfordringer? Forsøgt at tale dig rask?
Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med Matrix Reimprinting, så læs her:
Matrix Reimprinting får ryddet ud, ryddet op og få transformeret dybe sår, traumer, overbevisninger og givet plads til nyt
Verdens bedste traumeterapeutiske metode?
Det er, hvad mange kursister mener – og der er noget om snakken faktisk så meget, at Matrix Reimprinting nu en del af en sundhedsfaglig grunduddannelse i DK.
Start blidt, prøv dine første spæde skridt med EFT basis, der er påkrævet for deltagelse på Matrix Reimprinting og bliv skarp på DIG – herfra kan du bygge til, hvis du vil mere.
EFT basis er påkrævet for deltagelse.
Merit mulig. Hør nærmere herom.

Matrix Reimprinting, er en gamechanger inden for traumeterapien og en knivskarp metode til at arbejde med overbevisninger og beslutninger – der så at sige skaber grundstenen for din personlighed.
Matrix Reimprinting er et redskab fyldt med nuancer og muligheder, og metoden er altid i rivende udvikling, hvorfor det ikke er unormalt, at du vil møde gengangere på vores Matrix Reimprinting hold.

DANMARKS ENESTE MATRIX REIMPRINTING TRÆNER
Din underviser er ikke kun Danmarks ENESTE Matrix Reimprinting træder, men rent faktisk eneste godkendte træner i Skandinavien – og din underviser er blandt en håndplukket skare på verdensplan, der må undervise og certificere i Matrix Reimprinting.
Din underviser Mette Barfoed har mere end 5.000 klientsessioner bag sig og har afholdt mere end 200 kurser og workshops for nysgerrige og videbegærlige kursister.

Kvalitet er som etik og moral i højsæde. Således undervisning med tilladelse fra ophavsret og tilladelse til at certificere og undervise i de respektive fag.

Med Matrix Reimprinting lukker du op for en helt nye rejse, hvor du får ryddet sten af vejen, der har blokeret for dit udsyn, og du efterfølgende har mulighed for at vælge dig til i et omfang og på en måde, du ikke tidligere har været bevidst om.

SVARENE LIGGER I UNDERBEVIDSTHEDEN
Når vi arbejder med Matrix Reimprinting arbejder vi os kærligt ned i underbevidstheden, hvor alle svar ligger. Svar, der er relateret til overbevisninger skabt i et traumatisk øjeblik, og som stadig spiller, stadig fastholder os, stresser os, som gør os bange, deprimeret, bekymrede, vrede etc., og til sidst bryder kroppen sammen; angst, stress, depression, allergi, fobi og andre alvorlige tilstande manifesterer sig.

IKKE NOGET RIGTIGT ELLER FORKERT
Mange af os stifter først bekendtskab med Matrix Reimprinting her – ikke noget rigtigt eller forkert, processen er den samme, for Matrix Reimprinting er et unikt redskab ikke kun, når vi skal forløse dybe traumer, men også forebyggende – når du lærer dette redskab, vil du opleve, hvordan din verden ændrer sig, hvordan du får mere overskud, bliver gladere, bliver tro mod dig selv og alt, du er – kig endelig under anbefalinger – så mange kursister har fået et helt nyt liv efter denne uddannelse

ELEGANT FORANDRING
Matrix Reimprinting skaber forandring i et tempo, hvor EFT alene kommer til kort. Elegant, let, blidt og kærligt. Du vil under uddannelsen få læring og forståelse for, hvad det er, der sker i din hjerne, når vi arbejder med Matrix Reimprinting, der bl.a. inddrager epigenetik, kvantefysik, morfiske felter, Loven om tiltrækning – roligt arbejder vi os ned i dine overbevisninger og finder beslutninger, du har fortrængt, men som spiller i din underbevidsthed 24/7, og som du først bliver bevidst om den dag, hvor din underbevidsthed ikke længere kan holde traumet nede, og du derfor påvirkes fysisk eller psykisk. Kærligt lærer du at transformere erindringer, der har fastlåst dig i mønstre, du ofte slet ikke har været bevidst om.

MATRIX REIMPRINTING ER FOR ALLE
Jeg oplever gang på gang psykologer, psykoterapeuter, zoneterapeuter, akupunktører, hypnoterapeuter m.fl. udtale sig med allerstørste respekt for Matrix Reimprinting!!!
Matrix Reimprinting er en rejse for ALLE – private/professionelle, der er klar til at tage den store tur ind i oprydning og komme videre i livet med et helt nyt afsæt.

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Energipsykologi Danmark

Dato: 30.05.2023

Sted: Mallorca - forudgået af 3 dages basis EFT i DK januar eller april.

Pris: 10.000 ALT inkl.

RAB-timer: 32

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Alle kan deltage. Med fordel terapeuter, der er uddannet inden for kinesisk medicin og meridianlæren.

Tilmelding: www.energipsykologidanmark.dk