TRE - Rysteterapi med No stres Code og den polyvagale teori

Beskrivelse

TRE – Tension and Trauma Releasing Exercises
En metode til at arbejde med stress, traumer og kroniske spændinger lagret i kroppen.
Via 7 simple øvelser får din krop mulighed for at komme i kontakt med disse udfordringer via naturlige rystelser og spontane bindevævsstræk – vi kan sige, at kroppen arbejder på at finde naturligt hjem til sig selv.

Din TRE provider bistår dig i processen, hvor du lærer at selvregulere, finde den rigtige dosering til dig, når du udfører dine TRE øvelser – og du vil efterfølgende stå med et værdifuldt selvhjælpsredskab, du kan benytte resten af livet dagligt eller i perioder, hvor du finder det relevant for dig og din krop. Som behandler glemmer vi så ofte os selv, og TRE kan blive din nye bedste ven - resten af dit liv, den polyvagale teori og No stress code er supplement, som du kan integrere i dit eget liv, men også i dine klienters.
TRE er baseret på kroppens naturlige fysiologiske reaktioner, og når du udfører TRE, kan du komme i kontakt med psykiske sår, fysiske sår eller emotionel smerte – alt uden ord.
Når du udfører TRE, aflades spænding, der holdes i muskulaturen, og kroppen åbner sig for den biologiske proces, der kaldes for neurogen tremor. Ved denne afladning forløser du fysisk, emotionel og mental spænding.
TRE er således en blid metode til at forbinde sig til sin krop og alt, hvad den rummer, herunder det uhensigtsmæssige.

No Stress Code er et uvurderligt supplement til TRE, der styrker dig i kropsforståelse, traumeterapi og ikke mindst forståelse for egen adfærd og reaktioner via et unikt program, som du kan integrere i dit liv fremover sammen med din TRE.

Den polyvagale teori :
Vi skal naturligvis gå dybere ind i nervus vagus og den polyvagale teori som et meningsfyldt supplement til vores TRE og No Stress Code.
Du vil ryste i alt 4 gange under disse 2 dage, så du kan blive fortrolig med dit nye redskab.

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Energipsykologi Danmark

Dato: 23.09.2023

Sted: Energipsykologi Danmark, Hjortevej 7, 4690 Haslev

Pris: 2.000

RAB-timer: 16

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Allle kan deltage, dette kursus er et oplagt kursus til dig, der allerede har klienter og ønsker at inddrage Matrix Reimprinting, der er kendt som "guldægget" inden for moderne traumeterapi. EFT basis er påkrævet for deltagelse.

Underviser(e): Mette Barfoed

Tilmelding: www.energipsykologidanmark.dk