TRE - Rysteterapi med No stres Code og den polyvagale teori

Beskrivelse

Kom og lær TRE – Tension and Trauma Releasing Exercises

En metode til at arbejde med stress, traumer og kroniske spændinger lagret i kroppen.

Via 7 simple øvelser får din krop mulighed for at komme i kontakt med disse udfordringer via naturlige rystelser og spontane bindevævsstræk – vi kan sige, at kroppen arbejder på at finde naturligt hjem til sig selv.

Din TRE provider bistår dig i processen, hvor du lærer at selvregulere, finde den rigtige dosering til dig, når du udfører dine TRE øvelser – og du vil efterfølgende stå med et værdifuldt selvhjælpsredskab, du kan benytte resten af livet dagligt eller i perioder, hvor du finder det relevant for dig og din krop. RE arbejder naturligt og smidigt sammen med andre terapiformer og er et oplagt supplement til dig, der arbejder med traumeterapi på andre måder.
TRE er en kærlig metode til dig selv og din krop. En god ven, der er værd at integrere i dit liv. Få en forståelse for de bagvedliggende mekanismer ved traumer?

Vi vil på disse to intense dage også inkludere den helt nye No Stress Code i din TRE.
No Stress Code er et uvurderligt supplement til TRE, der styrker dig i kropsforståelse, traumeterapi og ikke mindst forståelse for egen adfærd og reaktioner via et unikt program, som du kan integrere i dit liv fremover sammen med din TRE.
Du vil ryste i alt 4 gange under disse 2 dage, så du kan blive fortrolig med dit nye redskab.

Den polyvagale teori :
Vi skal naturligvis gå dybere ind i nervus vagus og den polyvagale teori som et meningsfyldt supplement til vores TRE og No Stress Code. Der er ingen eksamen, men der bliver udleveret diplom efter kurset - og der udleveres naturligvis også manual.

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Energipsykologi Danmark

Dato: 22.04.2023

Sted: Energipsykologi Danmark, Hjortevej 7, 4690 Haslev

Pris: 2.000

RAB-timer: 16

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Alle kan deltage. Med fordel terapeuter, der har anatomi, fysiologi, patologi samt psykologi

Underviser(e): Mette Barfoed

Tilmelding: www.energipsykologidanmark.dk