1-dags posturologisk praktik

Beskrivelse

posturologi" med Lars Kjeldal som underviser.

Praktisk anvendelse og fordybelse
For nye posturologer vil denne kursusdag vise posturologiens praktiske anvendelse, mens erfarne posturologer kan genopfriske diagnosemodeller, skærpe behandlingsstrategier og få nye tips til behandlingsmetoder.

Indhold og aktiviteter
På dette et-dagskursus vil fokus være udelukkende på praktisk arbejde inden for posturologi. Du vil opleve Lars Kjeldal diagnosticere og behandle 4-5 udefrakommende klienter med forskellige posturologiske udfordringer. Dette giver dig mulighed for at observere korrektioner af fodstilling, bidstilling og samsyn.

Disse klienter er ikke tidligere behandlet af Lars, hvilket giver et realistisk indblik i diagnostiske processer og behandlingsforløb. Kursister og underviser vil i fællesskab diskutere diagnose, fremgangsmåde og behandlingsstrategi.

Der vil blive anvendt forskellige modaliteter til behandling som kraniosakralterapi, led mobilisering, auriculomedicin med frekvenser og farver, lateralitetsbehandling, forslag til homøopati og meget mere.
Undervejs vil der være rig lejlighed for at stille spørgsmål, diskutere indsatsfokus og behandlingsstrategi.

Hvis du har en klient, som du gerne vil have udredt og behandlet posturologisk på denne dag, bedes du kontakte Lars på sms 28102035.

Deltag i denne enestående mulighed for praktisk læring og fordybelse i posturologi med en erfaren underviser og engagerede kolleger.

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Helle Roed Kursuscenter

Dato: 21.09.2024

Sted: Majsmarken 1, 9500 Hobro

Pris: 1700

RAB-timer: 7

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: For dem der har gennemført kurset "Grundlæggende posturologi" med Lars Kjeldal som underviser.

Underviser(e): Lars Kjeldal

Tilmelding: https://www.helleroed.dk/site/site.php?site=5671