Grundlæggende posturologi

Beskrivelse

Posturologien handler om, hvordan hjernen sammensætter de indtryk, den får om kroppens stilling. Særligt 3 områder påvirker vores balance, nemlig fødderne, øjnene og kæben. Hjernen kobler alle sanseindtrykkene sammen, og finder ud fra disse indtryk en måde at bære kroppen på, så sansningerne passer sammen.

Er der 'fejl' i sansningerne, kan dette resultere i skæv hoftestilling, uens skulderhøjde og alle følgerne af dette med smertepåvirkninger i bækken, ben, ryg, nakke, skuldre, arme og kranium.

Det er altså lige præcist her, vi vil finde langt de fleste årsager til vore klienters tilbagefald, og den grundlæggende årsag til klientens smerter!

Kurset fokuserer på at lære dig at diagnosticere posturologisk, og giver en indføring i at behandle klienten med indlægssåler, chip (NEUROSTAB), øreakupunktur og magneter, for derigennem at nå langt bedre og mere holdbare resultater med din manuelle behandling, hvad enten du er kraniosakral terapeut, massør, zoneterapeut, kiropraktor, akupunktør, fysioterapeut eller osteopat. Der bliver på kurset demonstreret behandling på flere af kursisterne.

Kort sagt et kursus for alle der ønsker holdbare resultater!

Der bliver vist behandling på flere af kursisterne.

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Helle Roed Kursuscenter

Dato: 18.09.2024

Sted: Majsmarken 1, 9500 Hobro

Pris: 4350

RAB-timer: 21

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Alle behandlere

Underviser(e): Lars Kjeldal

Tilmelding: https://www.helleroed.dk/site/site.php?site=4008