Kursus i knæskader

Beskrivelse

Knæskader er nogle af de hyppigste skader der findes i bevægeapparatet. De udgør næsten 30 % af alle idrætsskader. Rigtig mange der har fået en knæskade henvender sig ikke i første omgang til deres egen læge eller skadestue, men derimod til en træner, forældre eller behandler.

Om en knæskade kan behandles hurtig, eller ender med at blive en kronisk lang proces, afhænger i høj grad af, hvem der ser på problemet første gang. Derfor er det vigtigt at kende til knæskader som behandler.

Kurset i knæskader, giver en god og dybdegående forståelse for hvilke skader der kan opstå i knæet. Både de såkaldte intra artikulære skader (menisk, korsbånd og bruskskader), og de ekstra artikulære (springer knæ, løber knæ, slimsæk inflammation) bliver gennemgået på kurset.

Efter endt kursus vil du være i stand til at undersøge knæ grundigt, finde ud af hvorvidt knæet er hævet, og komme med gode behandlingsforslag dertil.

Kurset er for alle behandlere som visiterer skadede, uanset om du er fysioterapeut, massør, akupunktør eller zoneterapeut; alle vil kunne få noget brugbart med hjem. Kurset vil når dagen er omme, have gjort dig til en bedre undersøger.

Det kan være en fordel at kikke lidt i anatomibogen omkring knæet inden kurset.

Underviser; Jan Lasota, som igennem næsten 20 år selv har undersøgt tusindvis af knæskader, samt undervist behandlere på alle niveauer, hvordan knæskader bør undersøges.

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Helle Roed Kursuscenter

Dato: 28.08.2024

Sted: Majsmarken 1, 9500Hobro

Pris: 2900

RAB-timer: 15

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Alle behandlere

Underviser(e): Jan Lasota

Tilmelding: https://www.helleroed.dk/site/site.php?site=3705