Matrix Lydterapi - 2 dages basisklasse

Beskrivelse

MATRIX - LYDTERAPI BASIS
Alt er energi – og al energi vibrerer fra en særlig sekvens. Denne frekvens har en lyd. Det er ikke ensbetydende med, at vi kan høre den, men den er der.
Vores krop, organer muskler, sener, knogler og blod – og alt omkring os har således en specifik frekvens – dette inkluderer også vores tanker og følelser.
Når vi møder udfordringer i livet og sidder fast, kan vi tilføre vibrationer og svingninger, der uendelig blidt og uden bivirkninger kan opløse blokeringer, frigive affaldsstoffer og sænke stressniveau.
Vibrationer kaldes ligefrem cellemassage, og vibrationer, frekvens og lyd anses dog som et naturligt supplement til traumeterapien, fordi lyd via vibrationer åbner uendelig blidt for det sårbare.
Matrix Lydterapi basis er to inspirerende, magiske og dybt transformerende dage, som du efterfølgende kan integrere i dit liv på privat og professionelt.
Matrix lyderapi er velegnet til forstoppelse, hovedpine, gigt, barnløshed, stress, angst, diagnosebarnet m.m. Du kan læse mere på hjemmesiden. Det er muligt at deltage i såvel basis som avanceret lydterapi. Kontakt os, vis du ønsker at deltage i begge klasser.

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Energipsykologi Danmark

Dato: 24.08.2024

Sted: Hjortevej 7, 4690 Haslev

Pris: 2.000 kr.

RAB-timer: 14

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Alle

Underviser(e): Mette Barfoed

Tilmelding: www.energipsykologidanmark.dk