Zoneterapi til spædbørn

Beskrivelse

Er du zoneterapeut og vil du gerne behandle de helt nyfødte spædbørn, er dette kursus helt sikkert noget for dig. Kurset er for dig, der søger vejledning til at komme i gang med at behandle de første babyer. Kurset er også for dig, der har erfaring med at behandle babyer, som gerne vil have lidt inspiration og nye indfaldsvinkler til behandlingen.

Zoneterapi til babyer er super godt. På kurset her vil du få nogle forslag til, hvordan du kan opnå gode resultater, når du behandler spædbørn med zoneterapi.


Du lærer, hvilke ting du skal være opmærksom på, når du giver zoneterapi til babyer med bl.a. skrigeture, forkølelse, afføringsproblemer og babyer der gylper.

En undersøgelse viser at 80 % af de 0-1 årige kommer til zoneterapi pga. kolik. Derfor vil det emne også fylde en del på kursusdagen.

Det er en dag, hvor babyer er i centrum, og hvor du kan få del i den viden og erfaring som underviseren Helle Roed har fra de mange år, hun har behandlet babyer med zoneterapi. Hun har været projekt ansvarlig for det videnskabelige forskningsprojekt: "Zoneterapiens Effekt på Skrigeture hos Spædbørn" tilbage i 2001.

En hel dag, med fuld fokus på zoneterapi til spædbørn.

Kursustype: Kursus med fysisk tilstedeværelse

Kursusudbyder: Helle Roed Kursuscenter

Dato: 02.12.2024

Sted: Majsmarken 1, 9500 Hobro

Pris: 1700

RAB-timer: 7

Hvem henvender kurset/efteruddannelsen sig til: Zoneterapueter

Underviser(e): Helle Roed

Tilmelding: https://www.helleroed.dk/site/site.php?site=3687