Biopati/naturopati

Biopati/naturopati er en unik biologisk analyse- og helhedsterapi, der sigter mod at bevare eller genoprette en sund og vital tilstand. En tilstand hvor alle kroppens organsystemer fungerer optimalt og støtter hinanden i at helbred, velbefindende og livskvalitet vedligeholdes, optimeres, lindres eller forbedres.

En biopatisk behandling er med til at øge udrensningen, styrke immunforsvaret, fjerne/nedsætte årsagen til eventuelle sygdomme, og derefter genoprette balancen og energien.

Behandlingen

Biopati/naturopati omfatter både en undersøgelsesform og en behandlingsmetode.

Undersøgelsen omfatter en meget omfattende journal med henblik på at vurdere, om årsagssammenhænge kan ses i sygdomsforløbet. Her indgår bl.a. forskellige sundheds-og sygdomsteorier, som ligger til grund for et regenerationsprogram med eller uden forskellige testsystemer.

Alle organubalancer bliver så vidt muligt fundet og baseret på undersøgelsen. Programmet kan derfor bestå af en meget individuel kortlægning af behovet for ernæringsterapi herunder vitamin-og mineralterapi, samt reguleringsterapi med f.eks. urter eller homøopati, immun-og symbioseterapi og en stribe af andre metoder til at optimere, udrense og regulere kroppens organer.

Der er metodefrihed, hvad angår tests, nogle bruger f.eks. en biotron eller en vegatest, mens andre læner sig mere op ad f.eks. blodprøver, DNA test etc.

Undervejs og i samarbejde med klienten bliver de belastende faktorer kortlagt, hvor nogle kan elimineres, andre kan reguleres, og nogle måske er sværere at ændre på.

Biopati/naturopati er en biologisk analyse- og helhedsterapiform. Det er en kombination af amerikansk biologisk medicin, tysk immun- og symbioseterapi og skandinavisk naturmedicin, samt forskning og erfaringer fra hele verden. Hvor det er muligt, bygges viden på evidensbaseret forskning.

I Danmark er begge titler beskyttet, biopat og naturopath ibm. Det gør, at klienterne ved, at alle har gennemgået en 3-5 årig uddannelse.

Effekt

Biopat/naturopati er en effektiv metode til at vedligeholde, lindre, optimere og regulere kroppens organsystemer og øge organernes evne til at samarbejde om at holde os så vitale som muligt.

Kroppen består af følgende organsystemer, og biopaten/naturopathen danner sig et overblik over dem alle., som f.eks.:

  • Kredsløbet
  • Immunforsvaret
  • Hormonsystemet
  • Nervesystemet
  • Luftvejene herunder mellemøret, bihuler, svælg, bronkier og lunger
  • Fordøjelsen fra mundhule til endetarm
  • Urinvejene, nyrer og blære
  • Reproduktionsorganerne
  • Huden
  • Knogler, sener og muskler samt bindevævet